Mioara Velicu

Mioara Velicu a spus că a ieșit la pensie mai repede din cauza lui Gheorghe Turda. Radio Manele FM este unul dintre posturile online românești care difuzează melodii de petrecere fiind lansat în prima zi a anului 2012.


Youtube Concert Princess Zelda Zelda Characters

Vestea de acum despre iubita lui Putin stă pe buzele multora în.

. N-am fost nici deșteaptă nici frumoasă. Iată cum a reacționat artista. Listă generică care duplică CategorieCântăreți români.

Cine este MIOARA VELICU. Pandemie s-a dovedit o perioadă bună pentru că reușit să-și. Ce crede Vali Vijelie despre Florin Salam.

Artista primește de la stat 4000 de lei lunar. Gheorghe Turda Sursa foto. Mioara Velicu a vorbit din nou despre scandalul cu Gheorghe Turda după ce acesta a acuzat-o că este o mincinoasă.

Îmi prindea bine să merg în colaborări citește mai departe. 2 days agoMioara Velicu pensie triplă față de Maria Ciobanu În timp ce Maria Ciobanu este dezamăgită de baniii primiți de la statul român colega sa de scenă Mioara Velicu e ceva mai încântată - aceasta încasează lunar de aproximativ trei ori mai mult decât Maria Ciobanu. Situația a devenit disperată.

Iată ce a mărturisit cântăreața. Declarațiile Mioarei Velicu nu au fost trecute cu vederea prea ușor de Gheorghe Turda. Colega de scenă a Mariei Ciobanu Mioatra Velicu a fost puțin mai norocoasă atunci când a ieșit la pensie.

Radio Manele Fm Romania - Cel mai ascultat post de radio online cu manele Noi și manele Vechi din România. Mioara Velicu a oferit mai multe detalii despre viața sa. Decizia privind ștergerea acestei pagini se va lua în urma discuției desfășurate la WikipediaPagini de ștersListă de cântăreți români.

În urma acestei declarații a venit și replica lui pentru fosta colegă de la Ansamblul Ciocârlia. Turda a numit-o mincinoasă pe colega lui de breaslă după ce Mioara Velicu a declarat că pe el l-au interesat doar gradele. Mioara Velicu a dezvăluit că are o pensie din care trăiește decent după 60 de ani de activitate în domeniul muzical.

A primit o sumă de trei ori mai mare. Probabil într-o încercare de a aplana conflictul artista de muzică populară a declarat că vrea ca colegul său de breaslă să fie sănătos și să poată cânta la cât mai multe evenimente. Ce pensie are Mioara Velicu după 60 de ani petrecuți pe scenă.

Mioara Velicu este o interpretă de muzică populară consacrată care și-a arătat dragostea față de folclor încă de la începutul carierei. Întotdeauna mi-a fost frică de Poliție de stat ca să plătesc datoriile la stat n-am vrut niciodată să am probleme a mai spus solista. Festivalul scrumbiei albastre se desfăşoară pe faleza Dunării este organizat de Primăria oraşului Sulina şi Casa de Cultură are ca invitaţi ansambluri folclorice ale minorităţilor etnice din Crişan Mila 23 Caraorman Sulina precum şi pe.

În timpul pandemiei de COVID însă a mai scos bani de la bancă să poată să-și plătească din dările la stat. Gheorghe Turda replici dure la adresa Mioarei Velicu. Interpretul de muzică populară a acuzat-o pe artistă că minte cu nerușinare căci nu el a fost cel care i-a respins cererea privind activitatea desfășurată în cadrul Ansamblului.

Facebook Gheorghe Turda replică dură pentru Mioara Velicu. Un nou scandal în lumea muzicii populare. Maria Ciobanu mi-a dat o pâine ea m-a luat la nunți cu ea.

Cântăreața a intrat în rândul artiștilor de top datorită talentului de care a dat dovadă dar și longevității sale pe scenă. Prezentă în podcast-ul lui Damian Drăghici îndrăgita artistă din țara noastră a vorbit despre veniturile sale actuale după ce a urcat pe marile scene și a cântat timp de 60 de aniDeși lumea ar crede că artista are o pensie destul de mare ei bine aceasta a lămurit curiozitatea tuturor. După șase decenii în domeniul artistic Mioara Velicu nu ezită să recunoască cine i-a acordat sprijinul.

Gheorghe Turda scandal cu Mioara Velicu după ce artista a declarat într-o ediție a emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai faptul că a avut o relaţie tensionată cu acesta pe vremea când făcea parte din Ansamblul Ciocârlia. Interpretul de muzică populară s-a arătat foarte revoltat când a auzit acuzaţiile făcute de. 2 days agoMioara Velicu a fost mai norocoasă.

A fost decretată stare de urgență în America. Mioara Velicu a avut prima reacție în exclusivitate la Antena Stars în urma replicilor dure făcute de Gheorghe Turda. Ascultă Live Fm Radio Manele.

Când vine vorba de pensie Mioara Velicu spune că îi ajung banii. A spus-o direct fără ocolișuri. Această pagină a fost propusă pentru ștergere.


Mioara Velicu Si Alexandru Bradatan Sis Romania


Mioara Velicu Douazeci De Primaveri Galati


Pin On News


Pin On Muzică


Laura Lavric Valentina Fătu Si Vasile Muraru Moment Umoristic O Dată N Viaţă Youtube Anschreiben Muster Bilder Freundliche Grusse


Pin On Musica


Pin On Muzica


Pin On Divertisment


Pin On Inspirație


Mioara Velicu Ploaia Si Noi O Dată N Viaţă Amira Music


Raoul Mioara Velicu și Orchestra Fraților Advahov Blestemată Să Fii Viață 2021 Youtube Audio Raoul


Top 10 Auditions On Romania S Got Talent 2020 Got Talent Global Talent Singer Dancer


Pin On Muzică Populară


Fuego Si Mioara Velicu Lic Lic Sis Youtube Music


Mioara Velicu Ce Am Auzit Mai Badita Video Folk Clothing Fashion Girl Photography Poses


Pin On Doriana Talpeș


Pin On Muzică Populară


Mioara Velicu Da Din Casa Doi Concurenti De La Ferma Vedetelor Sunt Ca Si Casatoriti Mioara Velicu Da Din Casa Doi Concurenti De La Fe Saree Sari Fashion


Pin On Divertisment

You have just read the article entitled Mioara Velicu. You can also bookmark this page with the URL : https://expandereluanochs.blogspot.com/2022/06/mioara-velicu.html

0 Response to "Mioara Velicu"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel